Resumé og billeder af sæsonens vindere fra Præmiefesten

15. november 2016 - 11:52 -- finn

 

 

 

 

 

 

 

 Præmiefesten 2016 Vissenbjerg Storkro

Præmiefest i HMS

Indlæg af HMS formand MogensHøj » 16. nov 2016

HMS holdt den 11. november præmiefest på Vissenbjerg Storkro for historiske banekørere, Youngtimere og Hillclimb/Sprint-kørere. Alle kørere i de nævnte klasser uanset klubtilhør var inviteret. Der blev uddelt pokaler til vinderne i divisioner og klasser. 

Der deltog 116 personer i festen, og det forløb som en super god aften, hvor der blev snakket og udvekslet minder. Der er enighed om, at vi gentager succesen igen næste år. Der er plads til flere, og vi håber at endnu flere deltager.

Vinderne af divisioner og klasser fremgår af resultatlisterne på HMS.dk

Der blev endvidere uddelt pokaler til 

Youngtimer generelt:

1.Michael Terkildsen 

2.Jacob Sevel Andersen 

3.Michael Vesthave Jr.

Historiske klasser generelt:

1.Lars Leed 

2.Ulrik Steen Hansen

3.Flemming Hansen

Hillclimb/Sprint – Historiske klasser:

1.Martin Christensen

2.Steen Andersen

3.Morten Møller

Hillclimb/Sprint – Vægt/effekt klasser:

1.Henrik Vind Nielsen

2.Ejner Rosenhøj

3.Jakob Faarup

 Der var vandrepokaler til Martin Christensen og Henrik Vind Nielsen, som vindere af klasserne i Hillclimb/Sprint.

 Udover pokaler til vinderne i klasser og divisioner skulle nedennævnte pokaler uddeles.

 Pokalen til årets HMS official 

Gives til en official, som deltager hver gang, er dygtig og ikke bleg for at prøve nye opgaver. Der er tale om en official, der er vellidt, og møder med et smil og et godt humør. Vedkommende var ikke til stede ved præmiefesten, og pokalen overrækkes derfor ved det førstkommende officialmøde. Vi gemmer navnet til pokalen kan afleveres.

 Danwing pokalen 

Gives til et klubmedlem, der har ydet en indsats for klubben, og som har bidraget til et positivt fællesskab i klubben.

 

Pokalen, som er en vandrepokal, gives i 2016 til Liljan Conner. Hun har ydet en stor indsats i Vejsportsgruppen igennem en årrække. Hun klarer små og store opgaver. Når Liljan Conner har lovet at løse en opgave, er der ingen grund til at spørge om opgaven er klaret. Det ved vi på forhånd, er tilfældet.

 Årets historiske racerbil

Pokalen gives for en autentisk og flot historisk racerbil.

 

Pokalen gives til Jan Heiselberg for den fine BMW 3,5 csl fra 1974. Bilen blev desværre skadet ved CHGP. Jan Heiselberg er efter et større opretningsarbejde godt på vej til at få bilen gjort klar til sæsonen 2017. Vi glæder os til at se den på banerne igen.

 Årets figtherpokal

Pokalen gives til en kører, som udover at være aktiv kører gør eller har gjort en stor indsats for HMS.

 

Pokalen gives til Tommy Kjehr. Han har gjort det super flot í 2016. Han stillede med en nykøbt bil i 2016 og formåede at vinde DASU-mesterskabet . Tommy Kjehr har også i en årrække ydet en stor indsats for HMS, og han er meget respekteret for sin indsats for HMS.

 Fair play pokalen 

Pokalen gives til en kører, der udviser fair play på banen og udenfor banen. 

 

Der har været adskillige kørere, der var kandidater til at modtage pokalen. For at finde en afgørelse er dommeren, der har fulgt de historiske løb i 2016, blevet spurgt. Om pokalmodtageren nævnte han, at han ikke kunne huske, at vedkommende havde været kaldt i dommertårnet i forbindelse med uheld på banen. I betragtning af hvor mange år køreren har været aktiv, er det noget af en indsats. Pokalmodtageren i 2016 er Erik Høyer. Pokalen blev overrakt af sidste års modtager Charlotte Engell Jeppesen. 

 Carl Eriks mindepokal.

Carl Erik Kristensen deltog i mange år både på asfalts-og på offroadbaner. I 1969 tildelte en række fynske klubber ham en pokal for et uofficielt mesterskab for jordbaneløb efter et løb på Fangelbanen. Carl Erik Kristensen holdt i 2003 et foredrag i HMS og ved den lejlighed forærede han pokalen fra 1969 til HMS. Pokalen skulle være en vandrepokal, som tildeles en kører i de små klasser til en bil, som ikke umiddelbart var en oplagt vinderbil. 

 

Pokalen gives i 2016 til Søren Riis Bagger, som deltager i 71-klassen med sin Morris Cooper S. Han har selv bygget bilen og startede med at køre historiske løb for ca. 4 år siden. Det er gået støt fremad med placeringer siden han startede. I 2016 blev det til en tredjeplads i division 71-2. Søren Riis Bagger blev nævnt som kandidat af en kører i klassen. Bestyrelsen og Banesportsgruppen er enige i, at det er et rigtigt valg.

 

 

Historisk Motor Sport Danmark

 

 

 

 

 

Youngtimer mesterskab 2016  
Danish Masters Divisionmesterskab for historiske klasser 2016 
Hillclimb/Sprint mesterskab 2016