Bliv Medlem af Historisk Motorsport Danmark

17. februar 2017 - 12:15 -- finn

 

 

 

 

 

 

 

Medlemskab af HMS og abonnement på AUTOSPORT i 2017

For kun 200 kr. kan du i 2017 blive medlem af HMS og samtidig abonnere på motorsportsmagasinet AUTOSPORT. Medlemskabet giver dig ret til fuld anvendelse af forum på vores hjemmeside og du kan deltage i de mange medlemsarrangementer, som afholdes over hele landet. Gennem et medlemskab styrker du også den historiske motorsport.

Motorsportsmagasinet AUTOSPORT udgives af Dansk Automobil Sport Union (DASU), og udkommer 6 gange årligt. Det indeholder artikler om alle former for dansk motorsport – på amatør såvel som på det professionelle plan.

Hvis du ønsker at tegne medlemskabet, indtaster du dine personoplysninger på www.hms.dk under ”Indmeldelse”. Medlemskabet er et Almindeligt Medlemskab, som ikke giver mulighed for at indløse kørerlicens. Hvis du har planer om selv at deltage i historisk motorsport, skal du tegne et Aktivt Medlemskab, som i 2017 koster 925 kr.

Har du spørgsmål til abonnementet, er du meget velkommen til at kontakte Uffe Madsen på tlf. 4036 3175 eller mail: uffemadsen@mail.tele.dk.