Første afdeling af Danish Masters 2017 - 22/23 april på JR

25. april 2017 - 15:33 -- finn

 

 

 

 

 

Den 22. og 23. april blev første afdeling af Danish Masters 2017 afviklet for 65-klassen og 71- klassen 0 til 1300 ccm.

Det blev en god weekend for de historiske kørere i de 2 klasser. Placering i depotet, licens- og teknisk kontrol, førermøde og afvikling af heat fungerede fint. Der blev vist fair kørsel i alle heat. Ønsket om fair kørsel blev understreget lørdag morgen ved et møde inden der blev kørt på banen. Kørsel på banen blev evalueret flere gange i løbet af weekenden, og der var vist ikke anledning til større diskussioner.

Der blev vist spændende kørsel flere steder i feltet..Det er vel ikke helt uretfærdigt at nævne Verner Nielsen og Claus Bjerglund Andersen, som byttede plads flere gange forrest i feltet. Flemming Hansen gjorde det som sædvanligt super godt i sin Imp. Det gælder i øvrigt alle, der deltog på FDM-Jyllandsringen. De var alle med til at gøre det seværdigt.

Klassens sidste heat søndag var det første heat, der blev vist i TV2 Sports transmission af weekendens DTC-løb, og det var fin PR for historiske billøb.

Forudsætninger for en god weekend var til stede. Derfor er det også ærgerligt, at der ikke var flere kørere, der havde tilmeldt sig.

Kørerne har tilkendegivet, at der ønskes fire løb i mesterskabsserien. Der bliver brugt ganske megen tid på planlægning af de enkelte afdelinger, og den bedste måde kørerne kan anerkende indsatsen, er ved at tilmelde sig og gerne i god tid. Der er mulighed for at melde fra, og anmeldelsesgebyret trækkes først ved anmeldelsesperiodens udløb.

Den 6. og 7. maj køres en afdeling af Danish Masters for alle historiske klasser og Youngtimer på FDM-Jyllandsringen. Jeg vil opfordre til, at alle historiske kørere og Youngtimere slutter op om arrangementet.

De sidste år er en afdeling af Danish Masters afviklet på FDM-Jyllandsringen i maj måned. Stævnet arrangeres af FDM DTC-Motorsport, AAS og HMS i fællesskab. For at alle parter også fremover synes, at det er en god ide at bruge tid på et sådant arrangement, må der også være et tilstrækkeligt antal deltagere.

Der var sidste år nogle praktiske ting, der ikke fungerede optimalt. Det er nævnt, og det er forventningen, at det er rettet til løbet i 2017.

Jeg vil endnu en gang opfordre til at kørerne melder sig til løbet den 6. og 7. maj og de resterende afdelinger af Danish Masters i 2017.

Med venlig hilsen

Mogens Høj